Demet Akalın'dan Işın Karaca'nın 'Bana Yolla' Şarkısı Yoruma İmalı Cevap!

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Işın Karaca Demet Akalın'ın yeni şarkısı "Bana Yolla"yı beğenmediğini söylerken, Akalın'dan imalı bir yanıt geldi. 

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Işın Karaca Demet Akalın'ın yeni şarkısı "Bana Yolla"yı beğenmediğini söylerken, Akalın'dan imalı bir yanıt geldi. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Işın Karaca Demet Akalın'ın yeni şarkısı "Bana Yolla"yı beğenmediğini söylerken, Akalın'dan imalı bir yanıt geldi. 

 

isin karaca nin demet in sarkisini hic begenmedim yorumuna akalin dan imali yanit

 

Fake hesaplardan hiç geçirmedik! 

 

Yorumifşa'nın haberine göre; TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Işın Karaca Demet Akalın'ın "Bana Yolla" şarkısı için “Demet’in yeni şarkısını beğenmedim” ifadelerini kullandı. Akalın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda  “Ohh keyfim için çıkardım. Ohh canım sağolsun. E biz milletin yıllardır olmayan şarkılarına çok güzel dedik. Ama fake hesaplardan hiç geçirmedik. Benden birşey saklayabileceğine inanan herkesi tebrik ederim. Unutmayın ya içime doğar ya karşıma çıkar” ifadelerini kullanırken cevap sosyal medyada gündem oldu.