Demet Akalın'dan Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin Albümüne Dikkat Çeken Övgü!

Demet Akalın Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin albümü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram sayfasından yaptıığı açıklamada Mahsun Kırmızıgül'ün 16 yıl aradan sonra çıkardığı "Hoşgeldin" albümüne övgüler yağdırdı. Peki Demet Akalın Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin albümü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Akalın Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin albümü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram sayfasından yaptıığı açıklamada Mahsun Kırmızıgül'ün 16 yıl aradan sonra çıkardığı "Hoşgeldin" albümüne övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram sayfasından yaptıığı açıklamada Mahsun Kırmızıgül'ün 16 yıl aradan sonra çıkardığı "Hoşgeldin" albümüne övgüler yağdırdı. Peki Demet Akalın Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin albümü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

demet akalin dan mahsun kirmizigul un hosgeldin albumune ovgu 1

 

Demet Akalın Mahsun Kırmızıgül'ün Hoşgeldin albümü için neler söyledi?

 

16 yıllık aradan sonra yeni albümü “Hoş Geldin” ile müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül rekora imza attı! iTunes’da “En Çok Satın Alınan Albümler” listesinde saatler içinde zirveye yerleşirken, albümdeki birçok şarkı aynı anda YouTube ‘da Trendler listesine giriş yaptı. Usta sanatçının yeni albümü tüm digital kanallarda 7 gün de 20 milyon izlenmeyi geçti! Kırmızıgül’e yakın arkadaşı Demet Akalın’dan destek geldi. Akalın, insgtam hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’ Bir haftadır hiç durmadan dinliyorum…Bizden aldığın 16 yıl için affedilmezsin kral ama, şarkılar o kadar güzelki…Eskileride dinleyip ağlamayan beri gelsin…’’ notunu düştü.