Demet Akalın'dan Mavi Takım'a Geçen Nagihan İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması sonrası Mavi Takım'a transfer olan Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması sonrası Mavi Takım'a transfer olan Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması sonrası Mavi Takım'a transfer olan Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Ne istiyorsanız kadından!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karışması sonrası Mavi Takım'a transfer olan Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Nagihan seni bu kadar strese sokan herneyse seni bugece şampiyon yapıcak!!!! Bu ne yaa ne istıosunuz kadından" ifadelerini kullanan Akalın sosyal medyada gündem oldu. 

 

demet akalin dan olan mavi takima transfer olan nagihan karadere yorumu