Demet Akalın'dan Nilperi Şahinkaya'nın Sakine Garipoğlu Açıklamasına Tepki! Ne Çabuk Unutuluyor Her Şey!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile ayna pozu sonrası oluşan tepkilere yaptığı açıklamaya yorumda bulunarak çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile ayna pozu sonrası oluşan tepkilere yaptığı açıklamaya yorumda bulunarak çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile ayna pozu sonrası oluşan tepkilere yaptığı açıklamaya yorumda bulunarak çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Ne çabuk unutuluyor her şey!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nilperi Şahinkaya'nın açıklaması için "Ne kadar da çabuk unutuluyo herşey… kızın katletildiği koltuğu atmayıp bide resim çekdirmişdi aile!! İnsanların tepkisi bu yüzden olmasın!!!! Giden gitti gencecik bi evlat…" ifadelerini kullanırken yorum sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin dan nilperi sahinkaya nin aciklamasina tepki ne de cabuk unutuluyor hersey

 

demet akalin dan nilperi sahinkaya nin aciklamasina tepki ne de cabuk unutuluyor hersey