Demet Akalın'dan Sakatlık Ve Sağlık Açıklaması! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin sağlık durumunu sorması sonrası yaptığı sakatlık ve sağlık açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin sağlık durumunu sorması sonrası yaptığı sakatlık ve sağlık açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin sağlık durumunu sorması sonrası yaptığı sakatlık ve sağlık açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin "Nasıl oldunuz ablacım @DemetAkalin iyi sabahlar iyi haftalar olsun" sorusuna yanıt veren Akalın "Aynı. Hala ayağımın üstüne basamıyorum" cevabını verirken, sosyal medyada hayranları Akalın'ın nesi olduğunu araştırmaya başladılar. 

 

İşte o açıklama;

 

<img alt="demet akalin dan sakatlik ve saglik aciklamasi sosyal medyada gundem oldu" id="" "="" data-cke-saved-src="/uploads/news/2019/Ekim 2022/Screen_Shot_2022_10_24_at_10_16.51.png" src="/uploads/news/2019/Ekim 2022/Screen_Shot_2022_10_24_at_10_16.51.png" style="height:314px; width:600px">