Demet Akalın'dan Şarkıcı Helsey'in Oscar Töreninde Giydiği Kıyafete Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkıcı Helsey'in Oscar ödül töreninde giydiği transparan kıyafet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkıcı Helsey'in Oscar ödül töreninde giydiği transparan kıyafet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkıcı Helsey'in Oscar ödül töreninde giydiği transparan kıyafet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Bunlar kocalarına ne giyiyor aceba?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkıcı Helsey'in Oscar ödül töreninde giydiği transparan kıyafet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Helsey'in transparan kıyafeti için yorumda bulunan ünlü şarkıcı "Bunlar kocalara yatakta ne giyiyor aceba? Hayır bir de herşey meydanda" ifadelerini kullanan Akalın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin dan olay helsey yorumu