Demet Akalın'dan Şok Aybüke Pusat Yorumu! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin Aybüke Pusat ile ilgili sözlerine yaptığı şok yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin Aybüke Pusat ile ilgili sözlerine yaptığı şok yorumla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin Aybüke Pusat ile ilgili sözlerine yaptığı şok yorumla gündem oldu. 

 

Evlerden ırak!

 

Twitter'da bir takipçisinin Aybüke Pusat ile ilgili bir takipçisinin "Dizilerde kedi gibi bir erkeğin arkasına sığınıp her türlü aşağılanmaya, şiddete göz yuman karakterlere inat eli silah tutan, cesur güçlü karakterlere imzasını atan Aybüke Pusat vallahi ben senden razıyım ya" ifadelerine yanıt veren Akalın Aybüke Pusat için "Ayyy bu kız varsa asla !!!!! Aman aman evlerden ırak" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

demet akalin dan aybuke pusat ile ilgili sok yorum