Demet Akalın'dan Whatsapp İsyanı! Bunu Bize Neden Yapıyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp uygulamasının yenilediği gizlilik sözleşmesi sonrası ortaya çıkan tablo ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp uygulamasının yenilediği gizlilik sözleşmesi sonrası ortaya çıkan tablo ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp uygulamasının yenilediği gizlilik sözleşmesi sonrası ortaya çıkan tablo ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Whatsapp bu işkenceyi bize neden yapıyor?? Aynı sesli mesaj !!!! Ayıp be pandemide bir de bununla mı uğraşıcaz" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;