Demet Akalın En Yakınlarımı Bile Sildim Dedi!

Geçtiğimiz hafta gittikleri Uludağ tatilinde önce eşi Okan Kurt, sonrasında kendisi koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, hastalığı yenerek bugün Alişan ile beraber sundukları sabah programıyla ekranlara geri döndü. 

 

Geçtiğimiz hafta gittikleri Uludağ tatilinde önce eşi Okan Kurt, sonrasında kendisi koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, hastalığı yenerek bugün Alişan ile beraber sundukları sabah programıyla ekranlara geri döndü. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs hastalığını yenerek bugün yayınlanan Alişan ile sabah programına katılarak yaşadığı süreci anlattı. 

 

Koronavirüsü atlatan Demet Akalın bugün Alişan’la birlikte sunuculuğunu yaptığı sabah programına geri döndü. Bu süreçte yaşadıklarını anlatan şarkıcı, yanında olmayan arkadaşlarını kastederek “En yakınımdakileri bile sildim" dedi. Destek olanlara da teşekkür eden Akalın, “Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi birçok ünlü arkadaşım aradı. İrem sayesinde her gün kelle paça içtim. Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, bana bitkisel ilaçlar yolladı" şeklinde konuştu.

 

demet akalin koronavirusu yendi