Demet Akalın İle Alişan Arasındaki Sahur Muhabbeti Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın ile şarkıcı Alişan arasındaki sahur muhabbeti sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın ile şarkıcı Alişan arasındaki sahur muhabbeti sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın ile şarkıcı Alişan arasındaki sahur muhabbeti sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

Twitter sayfasında geçen sahur muhabbetinde Demet Akalın "Sahurda ne yencek? Pideyi yağda kızartsam peynirle susar mıyım yarın? Dolmalık vardı Gölcük’de fırınlarda yok İstanbul’da her ramazan aynı şikayet" ifadelerini kullanırken ünlü şarkıcı Alişan bu paylaşıma "Yumurta haşla 2 tane, bide soda limon yanında..Ezan okunmadan 10 dak once 2 hurma,üzerine bol su..Yarın iftara kadar ne susarsın,ne de acıkırsın:))" ifadeleriyle yanıt verdi. 

 

Bu muhabbet sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edilirken, ikili sosyal medyada en çok konuşulanlardan oldular. 

 

İşte o sahur muhabbeti;