Demet Akalın Serenay Sarıkaya'nın Maldivler Paylaşımına Yorum Yaptı! Öğüt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Sereanay Sarıkaya'nın Maldivler'den yaptığı çarpıcı paylaşımlarla ilgili yorumlarlarda bulunurken, Sarıkaya'ya öğütlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Sereanay Sarıkaya'nın Maldivler'den yaptığı çarpıcı paylaşımlarla ilgili yorumlarlarda bulunurken, Sarıkaya'ya öğütlerde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve zaman zaman gündem yaratan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, Sereanay Sarıkaya'nın Maldivler'den yaptığı çarpıcı paylaşımlarla ilgili yorumlarlarda bulunurken, Sarıkaya'ya öğütlerde bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı yorumda Serenay Sarıkaya'nın Maldivler'den yaptığı kırmızı mayolu paylaşımlar için "Kim çekiyor bunları? İnanılmaz ışık vardır orada. Telefonu değiştir baby" ifadelerini kullanan Akalın, Sarıkaya'nın fotoğraflarının kalitelerini beğenmeyerek, telefonunu değiştirmesini tavsiye etti. 

 

İşte o yorum;

 

demet akalin serenay sarikaya telefon ogutu