Demet Akalın Ve Alişan Yasağa Rağmen Restoranda Yemek Yedi! O Anlar Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın ile Alişan program için Şanlıurfa'da bulunurlarken koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yasak olmasına rağmen restoranda yemek yediler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın ile Alişan program için Şanlıurfa'da bulunurlarken koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yasak olmasına rağmen restoranda yemek yediler. Koronavirüs tedbirleri kapsamında restoran ve kafelerin paket servis dışında kapatılmasının ardından Demet Akalın ve Alişan'dan gelen restoran paylaşımı tepki çekti.

 

Restoranların paket servis dışında kapalı olmasına rağmen Şanlıurfa'da bir restoranda sosyal medya paylaşımı yaptı. Sosyal medya paylaşımında yasakların çiğnendiği görülürken Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’nin Demet Akalın ve Alişan için açılması büyük tepki topladı. Sosyal medya üzerinden tepki toplayan görüntülere ilişkin "Sanatçı Demet Akalın ve Alişan Kültür ve Turizm Bakanı'mızın" Karahantepe "açıklamasından sonra Star TV adına Şanlıurfa’ya gelerek; Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Karahantepe gibi tarihi mekanlarımızı tanıtmak ve bunun yanı sıra Şanlıurfa’nın benzersiz gastronomisine dikkat çekmek adına halka açık olmayan bir mekanda maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde misafir edilmişlerdir. " açıklaması yapıldı. Bahsi geçen restoranın sadece paket servise açık olduğu vurgulandı.

 

Demet Akalin Alisan restoran koronavirus