Demet Evgar'dan Anneliğe Geçiş Kutlaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan, geçtiğimiz ay dünyaevine giren ve hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Demet Evgar, yaptığı paylaşımda anneliğe geçiş kutlaması yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan, geçtiğimiz ay dünyaevine giren ve hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Demet Evgar, yaptığı paylaşımda anneliğe geçiş kutlaması yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, yaptığı paylaşımda anneliğe geçiş kutlaması yaptı. 

 

Anneliğe geçiş kutlaması!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan, geçtiğimiz ay dünyaevine giren ve hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Demet Evgar, yaptığı paylaşımda anneliğe geçiş kutlaması yaptı. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Demet Evgar, baby shower yerine ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yaptı. Dualar ve çiçekler eşliğinde gerçekleşen ritüel sırasında Evgar’ın karnına kınayla motifler çizildi. Demet Evgar bu ritüelin “anneliği ve doğurganlığı onurlandıran kadim bir Anadolu geleneği” olduğunu, ABD’den ithal baby shower yerine Anadolu’da yüzyıllardır yapılan bu geleneği yaşatmayı tercih ettiğini söyledi.

 

İşte o anlar;



Etiketler: