Demet Evgar'dan Çarpıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Paylaşımı! En Sevdiğim Bayram!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

En sevdiğim bayram!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için "TBMM’ nin açılışının yani  Cumhuriyet’ e giden yolun ilk adımlarının atılışının 103. yıldönümü bugün. En sevdiğim bayram. Uzun yıllardır özlediğimiz şekilde kutlanılmamasından üzüntü duyuyorum. Çocuğumla, çocukluğumdaki gibi kutlayacağım günleri iple çekiyorum." ifadelerini kullanan Evgar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet evgar in ulusal egemenlik ve cocuk bayrami paylasimi gundem oldu iple cekiyorum