Demet Evgar'dan Diyanet'in Depremzede Çocuklar İle İlgili Evlilik Fetvasına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı depremzede çocuklar ile ilgili evlilik fetvasına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı depremzede çocuklar ile ilgili evlilik fetvasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı depremzede çocuklar ile ilgili evlilik fetvasına tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Diyanet'in fetvası için "Diyanet işleri depremzede çocuklarımızla ilgili “evlenme engelinin olmadığı” açıklamasında bulundu. Ne yazsam hafif kalıyor. Yazıyorum siliyorum. Kanım donuk, beynim uyuştu, kalbim yanıyor…Bu cümlenin üstüne yatamayız. Bu vatanın çocuklarını koruyamazsak, ölsek de uyanamayız." ifadelerini kullanan Evgar sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet evgar dan diyanet in depremzede cocuklar ile ilgili fetvasina tepki