Demet Evgar'dan Mehmet Ali Erbil Ve Ahmet Çakar İçin Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e sert tepki gösterdi. 

 

Çekin ellerinizi kadınların üzerinden!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e sert tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözleri ve Mehmet Ali Erbil'in önceki gün ünlü oyuncu Melike Öcalan için söylediği "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiğim ünlü oluyordu. Sana bir elimi değdiremedim." sözlerine tepki gösteren ünlü oyuncu Demet Evgar "Kadın bedeni üzerinde kurmak istediğiniz hükümdarlıktan vazgeçin artık. Mehmet Ali Erbil, Ahmet Çakar çekin sözlerinizi, ellerinizi kadınların üstünden. Biricik hayatlarımızın ve seçimlerimizin kararını biz veririz." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet evgar dan mehmet ali erbil ve ahmet cakar a sert sozler