Demet Evgar'ı Arı Soktu! Kendisini Tiye Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Demet Evgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini sokan arıdan dolayı oluşan şişlikleri tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Demet Evgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini sokan arıdan dolayı oluşan şişlikleri tiye aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini sokan arıdan dolayı oluşan şişlikleri tiye aldı.

 

Demet Evgar dudağı şişmiş videosunu paylaşıp "Botoks değil, dolgu. Çok doğal. Kendimi iyi hissediyorum" diye dalga geçti. Ardından şu açıklamayı yaptı: "Önce dudağımı arı soktu, 15 dakika sonra da merdivenlerden yuvarlandım. Beni sokan arı terliğimin içine saklandığından ikinci kez ayağımdan sokuldum." Evgar bir sonraki paylaşımıyla durumunu ti'ye almaya devam etti. Avustralyalı model Sophie Monk'un da estetikli karesini koyup "Şu fotoya bir arı kadar uzağım" diye yazdı.

 

İşte o video;