Demet Evgar'ın Mavi Heyecanı! Anne Olmaya Hazırlanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yeni bir hamilelik paylaşımına imza atarken, paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yeni bir hamilelik paylaşımına imza atarken, paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram sayfasından yeni bir hamilelik paylaşımına imza atarken, paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Annelik heyecanı sardı!

 

Kızı 'Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan ve heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu Demet Evgar, karnı burnunda pozlarını Instagram'dan paylaştı. Demet Evgar, 3 ay önce 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde 'Mavi' adını verdiği kızını kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz haftalarda kızını muhtemelen köy okuluna yazdıracağını ifade eden Evgar, yürüyüşe çıktı. 'Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda pozlarını Instagram'dan yayınladı. Bir hayli keyifli olduğu görülen Evgar'ın gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

demet evgar dan yeni hamilelik paylasimi annelik heyecani sardi



Etiketler: