Demet İle Aynı Projede Oynamak İsterim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, yaptığı açıklamada sevgilisi Demet Özdemir ile aynı projede yer almak istediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, yaptığı açıklamada sevgilisi Demet Özdemir ile aynı projede yer almak istediğini söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, yaptığı açıklamada sevgilisi Demet Özdemir ile aynı projede yer almak istediğini söyledi.

 

Aynı projede yer almak isterim!

 

Oğuzhan Koç Maximum Uniq Hall sahnesi Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Koç “Gösteriye daha önce 2 kere gelecektim ama ne yazık ki işlerim çıktı ve gelemedim. Hatta önceki gösteriye Demet ile gelecektik ama o tek gelmek zorunda kaldı, aşırı merak ediyorum Yasemin’in gösterisini.” dedi. Geçtiğimiz günlerde çıkardığı “Aşkın Mevsimi” adlı şarkısı hakkında “Kısa sürede bu kadar büyük bir başarıyı bekliyordum açıkçası, bu yüzden de şu anki durumdan çok memnunum.” dedi. Sevgilisi Demet Özdemir ile aynı projede yer almak ister misiniz sorusuna ise “Yakın zamanda yeni bir film projesi ile geleceğim, devam filmi değil tamamen yeni bir film biraz drama da kaçabilir. Tam netleşsin haber vereceğim zaten.” dedi. Özdemir ile ilgili de “Demet ile oynamayı çok isterim,çok güzel bir an olur benim için de, belki ileride olur.” diyerek sevgilisi ile aynı projede yer almak istediğini dile getirdi. 

 

oguzhan koc demet ozdemir ile ayni projede yer almak istedigini soyledi