Demet Özdemir'den Kötü Haber! Koronavirüs Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve yaz sonu Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturması beklenen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve yaz sonu Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturması beklenen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı. 

 

Geçtiğimiz ay Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncu, "Hastalığı biraz ağır atlatıyorum." Dedi. Koronavirüs vakaları yeniden yükselmeye başladı. Virüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden de pek çok kişiye bulaştı. Bu isimlerden biri de şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Demet Özdemir oldu. Koç ile bir süredir Çeşme'de tatil yapan Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

 

 "HASTALIĞI AĞIR ATLATIYORUM"

 

30 yaşındaki oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.



Etiketler: