Demet Özdemir'den Nişanlısı Oğuzhan Koç'a Milyonluk Düğün Hediyesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Ağustos sonunda evlenmeye hazırlandığı nişanlısı Oğuzhan Koç'a aldığı düğün hediyesi ile dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Ağustos sonunda evlenmeye hazırlandığı nişanlısı Oğuzhan Koç'a aldığı düğün hediyesi ile dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Ağustos sonunda evlenmeye hazırlandığı nişanlısı Oğuzhan Koç'a aldığı düğün hediyesi ile dudak uçuklattı. 

 

demet ozdemir den nisanlisi oguzhan koc a milyonluk dugun hediyesi

 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ'ın gündeme taşıdığı haberde Üstündağ konuyla ilgili yazısında şu ifadeleri kullandı:

 

“Demet Özdemir, müstakbel eşine düğün hediyesi olarak Audemars Piguet’in 1 milyon liralık saatini seçti. Ağustos sonunda nikâh masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, son hazırlıklarını tamamlıyor. Duyduğuma göre çift, birbirlerine alacakları düğün hediyesine de ayrı özeniyor. Aşklarının sembolü olacak hediyelerden birini öğrendim! Demet Özdemir, müstakbel eşine Audemars Piguet’in Royal Oak serisinden bir saat seçmiş.

 

Güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan saat, Hollywood yıldızlarının saati olarak biliniyor ve Jay-Z, Will Smith, John Legend, Justin Bieber gibi yıldızların kolunu süslüyor. Markanın, çelik tasarım kronograf saatini seçen güzel yıldız, hediye için kesenin ağzını açmış. Kariyerinde de çıtayı hep en tepeye koyan Özdemir, damat hediyesi konusunda çıtayı oldukça yükseltti. Bakalım bu çıtayı aşan çıkacak mı.”