Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Hakkında Çarpıcı İddia! Daha Evlenmeden Boşadılar!

Sosyal medyada yakında evlenecekleri haberleriyle gündemde olmaya devam eden ünlü çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. 

 

Sosyal medyada yakında evlenecekleri haberleriyle gündemde olmaya devam eden ünlü çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada yakında evlenecekleri haberleriyle gündemde olmaya devam eden ünlü çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. 

 

Gelecek hafta nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü çiftin daha evlenmeden boşanma tarihleri belirlendi. İşte tüm detaylar...

 

Geçtiğimiz aylarda nişan yüzüğü takarak evlenme kararı alan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, gelecek haftaki düğünleri için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Daha nikah masasına oturmadan ünlü çift hakkında ortaya atılan "boşanacaklar" iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

"1 YILI AŞABİLİRLERSE 5 YILI GÖRÜRLER"

 

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Magazin'de düğünlerine sayılı günler kalan ikili hakkında yorumlar yapıldı. Henüz evlenmeden evlilikleri hakkında konuşan Pınar Eliçe, Koç ve Özdemir çiftinin boşanacakları tarihi verdi. Eliçe, "Evlilikte ilk 1 yıl çok önemlidir. Eğer kişiliklerin çatıştığı 1 yılı aşabilirlerse 5 yılı görürler. Bu çok önemli istatistiktir. Hele 7 yılı atlatabilirlerse geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.