Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'un Evine Neden Gittiği Ortaya Çıktı!

FOX TV'de yayınlanan Adım Farah dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in boşandığı eşi Oğuzhan Koç'un evine neden gittiği ortaya çıktı. 

 

FOX TV'de yayınlanan Adım Farah dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in boşandığı eşi Oğuzhan Koç'un evine neden gittiği ortaya çıktı. FOX TV'de yayınlanan Adım Farah dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in boşandığı eşi Oğuzhan Koç'un evine neden gittiği ortaya çıktı. 

 

Kahve içtiler!

 

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, sekiz aylık evliliklerini 8 Mayıs'ta sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde eski kocasının evine giden oyuncunun o eve neden gittiği ortaya çıktı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç sürpriz boşanma kararıyla herkesi şaşırtmıştı. 8 ayın sonunda boşanma kararı alan çift sık sık çeşitli iddialarla gündeme geliyordu. Adım Farah dizisiyle ekrana gelen oyuncu son olarak eski kocasının evinden çıkarken görüntülenmişti. 2. Sayfa'da eski karı-kocanın neden görüştüğüne dair detaylar gündeme geldi. Gülşen Yüksel "Demet'in o gün izin günüydü, Levent'te dans stüdyosundayken Oğuzhan telefon açmış 'gel bir kahve içelim' demiş. Demet de teklifi kabul etmiş zaten kanlı bıçaklı değiller. Sohbet sırasında da küçük bir gerginlik olmuş ama tatlıya bağlanmış. Demet sözleşme ve senaryolarını da almış" dedi. Müge Dağıştanlı ise ikilinin boşanma öncesinde de adada kahve içtiklerini söyledi. Demet Özdemir ve Engin Akyürek arasında bir ilişkinin olmadığı da konuşuldu. Özdemir yakın çevresine bu iddiaları yalanladı.