Demet Özdemir'in Ramazan Ayında Yaptığı Yemek Paylaşımı Tartışma Yarattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından Ramazan ayında yaptığı yemek paylaşımı ile takipçilerini ikiye bölerken, bir kısım takipçisi Ramazan ayında yemek paylaşımı yapmasına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından Ramazan ayında yaptığı yemek paylaşımı ile takipçilerini ikiye bölerken, bir kısım takipçisi Ramazan ayında yemek paylaşımı yapmasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından Ramazan ayında yaptığı yemek paylaşımı ile takipçilerini ikiye bölerken, bir kısım takipçisi Ramazan ayında yemek paylaşımı yapmasına tepki gösterdi.

 

YEMEK' PAYLAŞIMI TARTIŞMA YARATTI! 

 

Oğuzhan Koç ile yaz ayında evlenmesi beklenen oyuncu Demet Özdemir, Ramazan Ayı'nda yaptığı paylaşımla takipçilerini ikiye böldü. Yediği yemeği paylaşan Özdemir, "İnanın kahvaltı mı, öğle yemeği mi yoksa akşam mı karıştırdım" notunu düştü. Özdemir'in bazı takipçileri, "Ramazan Ayı'nda böyle bir paylaşım yakışmadı”, "Hassasiyet göstermeni beklerdik”, ve "Alay eder gibi Ramazan ayında yemek paylaşıyorsunuz. Takipçilerinize saygınız olsun." yorumlarını yaptı. Kimisi de, “Bunları aşın artık” dedi.

 

İşte o paylaşım,

 

demet ozdemir in ramazan ayinda yemek paylasimi tepki cekti