Demet Özdemir Oğuzhan Koç Çifti İki Günlük Düğün Düşünüyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığındaki sevgilisi Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz günlerde aldıkları evlilik kararı ile ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığındaki sevgilisi Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz günlerde aldıkları evlilik kararı ile ilgili açıklamalarda bulundular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığındaki sevgilisi Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz günlerde aldıkları evlilik kararı ile ilgili açıklamalarda bulundular. 

 

İki günlük bir organizasyon düşünüyoruz!

 

Geçtiğimiz günlerde evlilik kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç 2 gün sürecek bir düğün planlıyor. Demet Özdemir"Şu anda dizi çekimleri başladığı için çok da hızlı yol alamıyoruz. Bir gün ailemizle, diğer gün arkadaşlarımızla olacağız. İki günlük bir organizasyon düşünüyoruz" dedi.

 

demet ozdemir oguzhan koc cifti iki gunluk dugun dusunuyor