Demet Özdemir Ve Oğuzhan Koç'tan Düğün Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Oğuzhan Koç önceki gün objektiflere yansırken, 4 gün düğün düzenleyecekleri iddialarına açıklık getirdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Oğuzhan Koç önceki gün objektiflere yansırken, 4 gün düğün düzenleyecekleri iddialarına açıklık getirdiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Oğuzhan Koç önceki gün objektiflere yansırken, 4 gün düğün düzenleyecekleri iddialarına açıklık getirdiler.

 

Düğün açıklaması!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Oğuzhan Koç önceki gün objektiflere yansırken, 4 gün düğün düzenleyecekleri iddialarına açıklık getirdiler. Evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çift, 4 gün sürecek bir düğün planladıkları iddiasına yanıt verdi: “4 gün değil ama 2 gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek, herkese zaman ayırmak istiyoruz.”

 

demet ozdemir ile oguzhan koc tan dugun aciklamasi