Demet Öztürk Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Demet Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Demet Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Demet Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

Demet Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Demet Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Demet Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Demet Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

Demet Öztürk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Demet Öztürk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Demet Öztürk, 21 yaşındadır. Saint Benoit lisesi mezunu olan sosyal medya fenomeni Özyeğin Üniversitesi Hukuk fakültesi öğrencisidir. Çok iyi derece Fransızca konuşmaktadır. En sevdiği ülkenin İspanya olduğunu söylemiştir. Seyahat etmeyi çok seven sosyal medya fenomeni şimdiye kadar aralarında Fransa, Portekiz, İspanya, Fas, Bosna Hersek, Almanya, Belçika, İtalya, Slovenya, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan'ın da bulunduğu birçok ülkeye gitmiştir. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. 

 

Instagram sayfasından sık sık soru cevap etkinliği düzenleyen güzel sosyal medya fenomeni hakkında merak edilen sorulara şu şekilde cevap vermiştir. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Neden göğüslerini bu kadar ön planda tutuyorsun? 

 

Bu tarz cevapları çok görüyorum. Öncelikle benim giydiğim şeyleri çoğu tanıdığım giyiyor. Eminim sizin de çoğu tanıdığınız giyiyordur. Sadece ben giyince abartı duruyor. Ben giyinmeyi çok seviyorum gözüme hoş gelen, fiziğime yakıştırdığım şeyleri alıyorum. Ben de özel olarak aramıyorum düz tişört giysem yine diğer insanlara göre daha açık duruyor. O yüzden yazılan kötü yorumları umursamıyorum. Bu benim hayatım gerçek anlamda ne kadar yaşayacağımız belli değil. O yüzden insan nasıl mutluysa öyle giyinmeli bence. 

 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

Baba parası yemek nasıl bir duygu? 

 

Ben hala öğrenciyim. Benden ne istiyorsunuz? Ki öğrenci olmasam bile bence insan kendi kendine yetene kadar ailesinden yardım alabilir. Bunlar gayet doğal bence. 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 4

 

Birine sırılsıklam aşık olsan ama giyimine karışsa ne yapardın? 

 

Bence insan sevdiği kişiyi nasıl sevdiyse, nasıl beğendiyse onu değiştirmeye çalışmadan karşısındakine sınırlar koymadan sevmeli. Bu iki taraf için de geçerli. Yoksa ilişki hem sıkıntılı hem de kısa süreli olur. Büyük konuşmak asla istemem ama zaten o mentalitede olan birini sevebileceğimi sanmıyorum. 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 5

 

Sırtındaki dövmenin anlamı nedir? 

 

İyilik yap iyilik sana geri gelir. 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 6

 

Kaç ülke gezdin en iyisi hangisi? 

 

20-25 arası ülke olmuştur herhalde. En çok İspanya'yı seviyorum. Gidebildiğim her şehir birbirinden güzeldi. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 7

 

Fransızca'yı nasıl öğrendin? Ana dil yetkinliğinde mi? 

 

Ailem anaokulundan itibaren beni Fransızca öğreten okullara yollamışlar. Lisede de Fransız lisesine gittim. O yüzden biliyorum fakat maalesef ana dilim kadar iyi diyebileceğimi sanmıyorum. 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 8

 

Keşke senin kadar güzel ve şaşalı bir hayatım olsaydı! 

 

Bakın bunu en içten halimle yazıyorum. Kimse hep mutlu, hep güzel değil. Kimsenin hayatı Instagram'daki gibi de değil. Hepimizin yapması gerekenler, hepimizin başına gelen kötü olaylar ya da yaşadığımız kötü günler var. Sadece yaşadığımız kötülükleri buraya yansıtmıyoruz. Buraya en mutlu, en güzel halimizi koyuyoruz. Böyle bakarsanız emin olun ben de başkalarına imrenebilirim. Kimse mükemmel değil, benim hayatım senin hayatın olsaydı emin ol başkasının hayatını isterdin. Son olarak şükür sağlıklıyım ve birçok açıdan çok şanslıyım. Emin olun maddi olarak düşünmeyin bunu insan elindekilerini fark edince sonra elinde olmayanlar onu daha az etkiliyor. Emin ol senin hayatına imrenenler vardır. Biraz anne cevabı oldu ama içimden geçeni söyledim. 

 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 9

 

DM üzerinden hiç arkadaşlık kurdun mu?

 

Hayır maalesef. Dünya çok garip bir halde ve ben tanımadığım insanlardan bir tık korkuyorum. Dünyanın en iyi insanı dahi olsa Instagram'dan kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum. Ne arkadaş ne de başka bir şekilde beni Instagram'dan tanıması mümkün değil. Instagram açıkçası tam olarak kendimi gösterdiğim bir yer değil. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 10

 

Bence sen şıpsevdi birisin! 

 

Hayır kesinlikle. Ben birini hayatıma çok zor sokabiliyorum. Birinden hoşlanırsam ona çok değer veriyorum. Bu çok uzun sürüyor ama bir kere soğuduysam hemen bitiyor gözümde. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 11

 

Hayat felsefeniz nedir? 

 

İyi ol iyiyi çeke çok inanırım. O yüzden kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamaya çok önem veririm. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 12

 

Giyim tarzın veya mesleğin arasında bir seçim yapmak zorunda kalsan hangisini seçersin? 

 

Allah'ım ne kadar saçma sapan sorular bunlar! Her şeyin yeri zamanı var. Ben istediğimi giyerim ama tabii ki yerine göre. Dışarıda ne giydiğime kendim karar veririm ama iş farklı veya gidebileceğim yer kıyafetime uygun değilse üstüme gömlek alırım. Onu giyerim sonrasında çıkartırım ya da o ortama uygun giyinir öyle giderim. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 13

1 milyon takipçiye ulaşmak gibi bir hedefin var mı? 

 

İnanmazsınız ama benim tek hedefim vardı o da 100K olmaktı. Gerçekten bu sayıları aklım almıyor. Hepinize çok teşekkür ederim. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 14

 

O kadar linç yemene rağmen nasıl hala güzel ve tatlı dilli kalabiliyorsun?

 

Herkesin hayatında bir ton dert var. Kendi sıkıntılarını bana yansıtıyorlar sanki sorumlusu benmişim gibi bana patlıyorlar internette mutlu hayatı istediği gibi yaşayan birini görünce dayanamıyorlar. Hep kötü yakıştırmalar yapıyorlar ya da içlerindeki kötülükleri döküyorlar. Bir de yaşadığım hayata çok uzak insanlar var. Farklı şekilde görmüş, farklı şekilde öğrenmişler. Bu kişilere kızamıyorum sadece hoşgörü ve empati diliyorum. 

 

demet ozturk kimdir nerelidir sevgilisi var mi 15