Demet Şener'den Evlilik Açıklaması! Neler Söyledi?

Demet Şener evlilik hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Demet Şener geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı sevgilisi Tolga Arman ile görüntülenirken, evlilik ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Demet Şener evlilik hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Şener evlilik hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Demet Şener geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı sevgilisi Tolga Arman ile görüntülenirken, evlilik ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Demet Şener geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı sevgilisi Tolga Arman ile görüntülenirken, evlilik ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Demet Şener evlilik hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Şener evlilik hakkında neler söyledi?

 

Demet Şener önceki akşam sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’deki Da Mario Restoran’da baş başa Yemek yedi. Mekan çıkışı görüntülenen sevgililer, evlilik sorularına olumsuz yanıt verdi: “Şu anda evliliği düşünmüyoruz.”

 

demet sener den evlilik aciklamasi