Demet Şener Tatil Paylaşımına Yorum Yapan Takipçisine Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Demet Şener, bir süredir sevgilisi Tolga Arman ile Bodrum'da tatil yaparken, Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Demet Şener, bir süredir sevgilisi Tolga Arman ile Bodrum'da tatil yaparken, Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Demet Şener, bir süredir sevgilisi Tolga Arman ile Bodrum'da tatil yaparken, Instagram sayfasından yaptığı tatil paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu.  

 

Bundan sonra size sorarım olur mu!

 

Tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Demet Şener, son olarak uzun kollu yeşil elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Şener, gönderisine; "Püfür püfür rüzgar, ılık Bodrum havası... Begonviller ve ben. Seçemedim hepsini koydum. Tatil gibisi var mı?" notunu düştü. Ünlü mankenin paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. Bir takipçisi ise Şener'in uzun kollu elbise giymesiyle alakalı; "Bodrum gibi şu an çok sıcak bir şehirde neden uzun kollu elbise? Öyle güzel yaz kıyafetleri var ki" yorumunu yaptı. Takipçisine kayıtsız kalamayan Demet Şener ise "Bundan sonra vücut ısımı, gideceğim yeri ve zamanını oradaki net dereceyi sizinle paylaşıp sizden fikir alırım olur mu? Yaklaşık bir haftadır buradayım ve geceleri serin oluyor izin verin de ne giyeceğimi bileyim" şeklinde yanıt verdi.

 

demet sener takipcisine verdigi yanit ile olay oldu

 



Etiketler: