Deniz Akkaya'dan Brad Pitt'e İlginç Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Brad Pitt'e ilginç göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Brad Pitt'e ilginç göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Brad Pitt'e ilginç göndermelerde bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Brad Pitt için "Tipik bir erkek hareketi daha doğrusu son derece alt seviye öç alma çabaları.. Çok yoğun ve çok yorucu bir ilişkiden çıktığı aşikar Brad Pitt'in ancak kadınlar böyle durumlarda ilişkilerine yas tutarken erkeklerin tek derdi o hala aşık olduğu kadını başka kadınlarla acıtma çabası.. Bu Jennifer Aniston olsa dahi hikaye değişmez. Çok aşık olduğundan ayrılınca çok nefret edersin. Sanırım insanı en çok büyüten, olgunlaştıran duygu bu.. Doğru ve efendi yaşamasını bilene aşk dolu gerçek aşk dolu bir hafta olsun hepinize" ifadelerini kullanan ünlü manken bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,