Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci Hakkında Çok Sert Açıklama! Burası Muz Cumhuriyeti Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin çocuk evlat edinmesiyle ilgili yaptığı açıklamaya çok sert tepki gösterirken, ağır ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin çocuk evlat edinmesiyle ilgili yaptığı açıklamaya çok sert tepki gösterirken, ağır ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin çocuk evlat edinmesiyle ilgili yaptığı açıklamaya çok sert tepki gösterirken, ağır ifadeler kullandı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Selin Ciğerci için “Senin annecilik oynamaya devletin koyduğu kanunlar nezdinde ehliyetin yok! Şikayet edeceğim. Beni çocuğuna mayo giydirdin diye eleştiren bu zat, kendi ağzı ile fuhuş yaptığını kabul etmiştir. Çocuk alırım derken destur çekeceksin!” ifadelerini kullanan Akkaya bu açıklamasıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;