Deniz Akkaya Ömür Gedik'e Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Ömür Gedik'in önceki gün Twitter sayfası üzerinden yaptığı skandal seks paylaşımına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Ömür Gedik'in önceki gün Twitter sayfası üzerinden yaptığı skandal seks paylaşımına tepki gösterdi. Önceki gün vegan beslenmeye dikkat çekmek için erkeklerin cinsel organına benzetilmiş bir muz görseli eşliğinde "Gündüzde de mesajım aynı. Seks diyorum. Dikkatinizi çektiğime göre size ufak bir not; parası olanın etsiz sofraya oturmadığı ülkemiz bilmeli ki et yemek iktidarsızlık yapıyor. Bu akşamdan başlayın derim" ifadeleri ile etin iktidarsızlık yaptığını vegan ile beslenmek gerektiğini belirten Gedik'e Deniz Akkaya'da sert cevap geldi. 

 

Deniz Akkaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gedik'e tepki gösterirken, "Bu kadıncağızın ‘şort’ çıkışı, ‘bebek emzirme’ üzerine yazılabilecek en aşağılık yazısını okumuş iseniz, şaşırmazsınız bu paylaşıma… geçmişi var abesliğin. Bir de The Game Changers izleyen her Türk erkeğinin bir anda vegan olma sevdası, bu manipülatif bilgiden sonra olması… Adama kalbin duracak desen umuru olmaz, kuş ötmez diyorsun salatalığa talim…" ifadelerini kullandı. 

 

Bu paylaşımı ile dikkat çeken Akkaya'ya sosyal medyada takipçileri yoğun destek gösterdi. 

 

İşte Deniz Akkaya'nın o paylaşımı;

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Akkaya'nın Instagram sayfasından alınmıştır.