Deniz Akkaya Sahile İndi! Evinde Kalmadığı İçin Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahile indi, bu görüntüler sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahile indi, bu görüntüler sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahile indi, bu görüntüler sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

 

Villanıza sığamadınız herhalde! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Oksijen 2" ifadelerini kullanan ünlü manken, sahilde güzel havanın keyfini sürerken, evinde kalmadığı için sosyal medyada kullanıcılardan tepki mesajları aldı. Bir takipçisi Akkaya'nın bu fotoğrafları için "Nasıl ya. Biz neden evdeydiz bir aydır o zaman biz de sahile gidelim" ifadelerini kullanırken, bir başka takipçisi ise Akkaya'nın bu fotoğrafları için "Ne ayrıcalığınız var anlamadım .Villanıza sığamadınız herhalde böyle bir durumda bu kadar takipçiniz var ken neden iyi birşey yapıyormuş gibi fotoğraf paylaşıyorsunuz ??? O zaman herkes gitsin sahillere öyle ya boş alan ve temiz hava !!!" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. 

 

İşte Deniz Akkaya'nın tepki çeken o paylaşımlar;

 

 

 

 

 

 

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Akkaya'nın Instagram sayfasından alınmıştır.