Deniz Akkaya Tepki Çeken Küvet Paylaşımına Cevap Niteliğinde Küvet Paylaşımı Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün yaptığı küvet paylaşımlarına tepki göstren takipçilerine göndermede bulunan yeni bir küvet paylaşımı yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün yaptığı küvet paylaşımlarına tepki göstren takipçilerine göndermede bulunan yeni bir küvet paylaşımı yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün yaptığı küvet paylaşımlarına tepki göstren takipçilerine göndermede bulunan yeni bir küvet paylaşımı yaptı.

 

Benden nefret edenlerin göz yaşlarıyla! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir önceki küvet pozuna nazaran daha cesur bir küvet pozuna imza atan güzel manken  paylaşımını altına İngilizce olarak "Benden nefret edenlerin gözyaşlarının dökülmesiyle" notunu düştü. Kısa zamanda binlerce beğeni alan paylaşımıyla ünlü manken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

deniz akkaya kuvet