Deniz Arcak Yaşadığı Zorlukları Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Deniz Arcak, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken bir dönem yaşadığı zorlukları anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Deniz Arcak, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken bir dönem yaşadığı zorlukları anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Deniz Arcak, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken bir dönem yaşadığı zorlukları anlattı. 

 

deniz arcak yasadigi zorluklari anlatti geri zekali oldugumu dusunduler

 

Gerizekalı olduğumu düşündüler!

 

Şarkıcı Deniz Arcak, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Dur Bi Dinle” programının bu haftaki konuğuydu. Deniz Arcak, hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okuma-yazmayı geç öğrendiğini belirten Deniz Arcak o yıllarda yaşadıklarını anlattı. Arcak, dikkat çeken ifadelere yer verdi. "Ben okuma yazmayı öğrenemeyince geri zekâlı olduğumu düşünmüşler. Tam da emin olamayınca Ankara’da çok meşhur bir psikiyatriste götürüyorlar. Diyor ki ‘Bu Hiperaktivite Bozukluğu’. O zamanlar disleksinin tanımı yok. Benim okuma yazmam hâlâ yok. ‘Okulunu değiştirin’ deniyor. Başka bir okula alıyorlar beni 3. sınıfta. Oraya da okuma yazmam olmadığı için zekâ testi ile alıyorlar. Lise 1’deyken 9 dersten kaldım. Ablam Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi’nden üçüncülük ile mezun oldu. Üniversiteyi 24 yılda bitirdim. Aflarla.”