Deniz Baysal'dan Çok Sert Yasak Aşk Tepkisi! Siz Neye Dayanarak Söylüyorsunuz?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Baysal, Instagram sayfasından Birsen Altuntaş'ın isim vermeden yaptığı bir dizi setinde başrol kadın oyuncu ile yönetmenin yasak aşkı haberi ile ilgili bir kullanıcının Deniz Baysal şeklindeki yorumuna cevap verirken çok sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Baysal, Instagram sayfasından Birsen Altuntaş'ın isim vermeden yaptığı bir dizi setinde başrol kadın oyuncu ile yönetmenin yasak aşkı haberi ile ilgili bir kullanıcının Deniz Baysal şeklindeki yorumuna cevap verirken çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Deniz Baysal, Instagram sayfasından Birsen Altuntaş'ın isim vermeden yaptığı bir dizi setinde başrol kadın oyuncu ile yönetmenin yasak aşkı haberi ile ilgili bir kullanıcının Deniz Baysal şeklindeki yorumuna cevap verirken çok sert ifadeler kullandı. 

 

Gazeteci Birsen Altuntaş, evli başrol kadın oyuncu ise evli bir yönetmenin dizi çekiminde karavanda yakınlaştığı ve görevliler tarafından yakalandığını söyledi. Tarafların çıkıp yalanlayacağını bildiği için isim vermediğini söyleyen Altuntaş'ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düşünce isimler de beraberinde geldi. Söz konusu yasak aşk skandalının başrolünün Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal olduğu ileri sürüldü.

 

“NEYE DAYANARAK BU İFTİRAYI ATIYORSUNUZ?”

 

Yorum.İfşa isimli sayfada yer alan habere göre; 2019 yılında şarkıcı Barış Yurtçu ile nikah masasına oturan ve adı yasak aşk skandalına karışan 31 yaşındaki Deniz Baysal, bir kadın kullanıcının "Deniz Baysal, yönetmen Burak Arlıer" yorumuna "Siz neye dayanarak bize bu iftirayı atabiliyorsunuz peki? Kadın isim vermeden haber yapıyor, siz de burada cadı avına mı çıkıyorsunuz hanımefendi?" cevabını verdi.

 

deniz baysal dan cok sert yasak ask tepkisi sosyal medyada gundem oldu