Deniz Baysal İle Çağlar Ertuğrul'un Set İfşası Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Teşkilat dizisinde gösterdikleri başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncular Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın sosyal medya sayfalarından yaptıkları set ifşası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Teşkilat dizisinde gösterdikleri başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncular Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın sosyal medya sayfalarından yaptıkları set ifşası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde rol aldıkları projelerde gösterdikleri performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı oyuncular Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın sosyal medya sayfalarından yaptıkları set ifşası sosyal medyada gündem oldu.  

 

deniz baysal ile caglar ertugrul un set ifsasi olay oldu 1

 

TRT 1 ekranlarında 2. sezonuyla yayınlanan Teşkilat dizisi görünmez kahramanlar yani MİT görevlilerinin ülkemiz için yaptığı başarıları anlatıyor. Dizi dünya genelinde yakından takip ediliyor. Ülkemize oynanan oyunları, Türk silahlı kuvvetlerimizin gücünü ortaya koyarak nasıl bertaraf ettiğini gösteren dizide yer alan Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal set ifşalarıyla sosyal medyayı salladılar.

 

deniz baysal ile caglar ertugrul un set ifsasi olay oldu 2

 

Önceki gün Deniz Baysal, sosyal medya hesabında, heyecanla yeni bölümün paylaşılmasını beklediğini söylerken Çağlar Ertuğrul'un setteki bu halini paylaştı. Ardından Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal'ın masaj koltuğundaki uykulu halini çekti. Sosyal meda ikilinin bu halleriyle yıkıldı. Hayranları fotoğrafları paylaşarak ikiliye sevgilerini gösterdi. Ayrıca ikili dizi de sergiledikleri performansla da gündem olmayı başardı. 

 

deniz baysal ile caglar ertugrul un set ifsasi olay oldu 3

 

ÇİFTİN BEĞENİSİ 1 MİLYONU GEÇTİ!

 

deniz baysal ile caglar ertugrul un set ifsasi olay oldu 4

 

Özellikle İsrail ve Amerika'nın yakındna takip ettiği Teşkilat dizisinde Serdar, Zehra karakterilerini oynayan oyuncular sosyal medyada yapılan bir oylamada 1.300.999 oy alarak En Popüler Çift seçildi. Dizideki performanslarıyla her hafta gündem olmayı başaran Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal bu büyük başarıyı sosyla medyadan duyurdu. Başrollerinde yer aldıkları dizideki enerjileri her hafta ekrana kitliyor. Hayran sayfaları çiftin sahnelerini kırparak sosyal medyada paylaşıyor. Son zamanlarda omuz omuza verdikleri büyük mücadeleler ise nefesiz izleniyor.