Deniz Baysal'ın Hollanda Paylaşımı Beğeni Topladı!

Kısa zaman önce Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Instagram sayfasından yayınladığı Hollanda paylaşımda Barış Yurtçu ile pozuyla büyük beğeni topladı. 

 

Kısa zaman önce Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Instagram sayfasından yayınladığı Hollanda paylaşımda Barış Yurtçu ile pozuyla büyük beğeni topladı. Kısa süre önce eşi Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile Hollanda tatiline çıkan ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu Instagram sayfasından Hollanda tatiline dair paylaşımlarına devam ediyor. 

 

Instagram sayfasından eşi Barış Yurtçu ile birlikte çıktığı Hollanda tatiline dair paylaşımlarına devam ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, son yaptığı paylaşımda eşi ile birlikte verdiği poz ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Eşi ile birlikte Hollanda'da bir parkta çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile kısa sürede 150 binden fazla beğeni alırken, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Deniz Baysal Yurtçu'nun o paylaşımı;

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Baysal Yurtçu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.