Deniz Baysal Sakarya Düzce Yolunda Karda Arabada Mahsur Kaldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Baysal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sakarya-Düzce otoyolunda kar yüzünden arabada mahsur kaldığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Baysal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sakarya-Düzce otoyolunda kar yüzünden arabada mahsur kaldığını belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sakarya-Düzce otoyolunda kar yüzünden arabada mahsur kaldığını belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Tam 8 saattir Düzce-Sakarya arasında TEM otoyolunda mahsur durumdayız. Ne bir gelen, ne bir giden var. Dağ başında kaldık. Onca saattir yol açılmadı." şeklinde paylaşım yapan takipçisine yanıt veren ünlü oyuncu "Tam ordayız. Gerçekten delirmek üzereyim. YA DA DELİRDİM BİLMİYORUM. 8 saattir kapalı madem biz 3 buçuk saattir aynı noktadayız NİYE UYARMIYOSUNUZ GİRMEYİN BU YOLA DİYE Hala :) aynı :) noktadayız :) milim :) ilerlemedik :)" ifadelerini kullanırken durumunu takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

deniz baysal yurtcu karda mahsur kaldi