Deniz Baysal Yurtçu'dan Dikkat Çeken Kadına Şiddet Açıklaması! İyi İnsanlar Yetiştirelim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Samsun'da 5 yaşındaki kızı önünde 3 yıl önce boşandığı eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, kadına şiddete tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Samsun'da 5 yaşındaki kızı önünde 3 yıl önce boşandığı eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, kadına şiddete tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Samsun'da 5 yaşındaki kızı önünde 3 yıl önce boşandığı eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken, kadına şiddete tepki gösterdi.

 

Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu’dan, Samsun'da yaşanan kadına şiddet olayına tepki: .“Videoyu paylaşamıyorum, elim gitmiyor, delireceğim artık, her gün yeni bir vahşet! Bu tek başına cezalarla önlenebilecek bir şey değil. Bu ‘insan’ yetiştirmekle alakalı en başta. Her şey ailede başlar, eğitim öğretimle devam eder. İYİ İNSANLAR YETİŞTİRELİM! Nolucak bu vahşete tanık olan kızımız? Ya da oğlanlarımız? Çocuk bunlar çocuk. Cinsiyeti yok bunun. ÇOCUK.Bu çocuklar tanık oldukları şeylerle,  yetişkin oldukları zaman bi suça karıştıklarında ya da hayatları heba olduğunda nolucak? Bu döngü kırılmalı artık”

 

İşte o paylaşım;

 

deniz baysal dan kadina siddete tepki