Deniz Baysal Yurtçu'dan Kadına Şiddet İle Dalga Geçenlere Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadına şiddet ile dalga geçen yorumlarda bulunan kullanıcılar için sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadına şiddet ile dalga geçen yorumlarda bulunan kullanıcılar için sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadına şiddet ile dalga geçen yorumlarda bulunan kullanıcılar için sert ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ne kadar iki yüzlü insanlar var. Burda kadına şiddete karşı tivit atarlar, afili sözler yazarlar.. Ama kadın ünlüyse çıkan haberleri paylaşıp dalga geçerler, demedikleri laf kalmaz ve bunu şakaya vururlar.. Vay be. Herkes dönüp bi kendi hayatına bakmayı ne zaman öğrenecek?" ifadelerini kullanan Yurtçu, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

Deniz Baysal Yurtcu Kadina Siddet 1