Deniz Çakır'dan Ece Üner'e Kim Kardashian Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Çakır, Azerbaycan ile Ermenistan'ın savaşında Ermenistan'a destek veren Kim Kardashian için "Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var" diyen Ece Üner’e tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Çakır, Azerbaycan ile Ermenistan'ın savaşında Ermenistan'a destek veren Kim Kardashian için "Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var" diyen Ece Üner’e tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır, Azerbaycan ile Ermenistan'ın savaşında Ermenistan'a destek veren Kim Kardashian için "Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var" diyen Ece Üner’e tepki gösterdi.

 

Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur! 

 

Deniz Çakır, Ermenistan’a destek veren Kim Kardashian için ‘Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var’ diyen Ece Üner’e tepki gösterdi: “Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu üslupla Ana Haber Bülteni sunuyor. İnanılır gibi değil…”

 

İşte o paylaşım;