Deniz Çakır'dan Yaprak Dökümü İtirafı! Neler Söyledi?

Deniz Çakır Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Ferhunde karakteri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken, Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Ferhunde karakteri hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Deniz Çakır Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Ferhunde karakteri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken, Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Ferhunde karakteri hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Dikkat çeken Ferhunde itirafı!

 

Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'de ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı'nın, dün akşamki konuklarından biri de Deniz Çakır oldu. Ünlü oyuncu, bir dönem rol aldığı 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı ‘Ferhunde’ karakteriyle ilgili konuştu. Çakır, "O rol kıymetlimdi. ‘Ferhunde' kötü kadındı ama bana bilmediğim çok şey öğretti. Kadın olarak yaşamadığım bir sürü duyguyu yaşattı." dedi.

 

deniz cakir dan ferhunde itirafi



Etiketler: