Deniz Çakır Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi! Yeni Sevgilisi Kim? İşte Detaylar!

Deniz Çakır'ın yeni sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır önceki gün TV100 kanalının kameralarına yakalanırken, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Peki Deniz Çakır'ın yeni sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

Deniz Çakır'ın yeni sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır önceki gün TV100 kanalının kameralarına yakalanırken, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır önceki gün TV100 kanalının kameralarına yakalanırken, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Peki Deniz Çakır'ın yeni sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

deniz cakir in yeni sevgilisi kim ilk kez goruntulendi

 

Yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Çakır önceki gün TV100 kanalının kameralarına yakalanırken, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Oyuncu Deniz Çakır, dün akşam yeni sevgilisiyle birlikte ilk kez Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Erkek arkadaşıyla evinden çıkıp Ortaköy'deki bir çiçekçiye giden Çakır, gazetecilerin "Deniz Hanım Beyefendi kim?" sorusu karşısında gülümsedikten sonra "Daha sonra 'hayırlı olsun' dersiniz acelemiz var" ifadelerini kullandı.

 

 



Etiketler: