Deniz Can Aktaş Kasaba Doktoru'nda Doktor Ömer Rolüyle İzleyiciyi Çok Etkileyecek!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş, bugün TRT1'de yayın hayatına başlayacak Kasaba Doktoru'nda Doktor Ömer karakteri ile izleyiciyi etkilemeye hazırlanıyor. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş, bugün TRT1'de yayın hayatına başlayacak Kasaba Doktoru'nda Doktor Ömer karakteri ile izleyiciyi etkilemeye hazırlanıyor. Son dönemde rol aldığı Menajerimi Ara, Bandırma Füze Kulübü gibi yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş, bugün TRT1'de yayın hayatına başlayacak Kasaba Doktoru'nda Doktor Ömer karakteri ile izleyiciyi etkilemeye hazırlanıyor. 

 

deniz can aktas kasaba doktoru dizisinde doktor omer karakteri ile izleyiciyi etkileyecek

 

Deniz Can Aktaş, genç ve idealist Doktor Ömer rolüyle ‘Kasaba Doktoru’ izleyicisini çok etkileyecek!

 

Yayınlanan tanıtımları ile büyük heyecan uyandıran yeni dizi ‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Büyük ilgiyle karşılanan tanıtımları ile şimdiden ekranların yeni fenomeni olacağının sinyallerini veren ‘Kasaba Doktoru’, usta oyuncularıyla genç ve yetenekli isimleri buluşturan oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor.

 

Yolları şehre uzak Uluçınar Hastanesi’nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak olan dizinin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş, dizide genç Doktor Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Cesur ve inatçı bir karakter olan Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş ve mesleğine duyduğu aşk sayesinde geleceği parlak bir hekim olarak sivrilmiş genç bir doktor. Yaşadığı olaylar neticesinde kendini Uluçınar Hastanesi’nde bulan Ömer, burada aşık olduğu Leyla ve usta cerrah Hakan ile birlikte hayatını tümüyle değiştirecek bir hikayeye dahil olacak.