Deniz Pehlivan Avustralya'da İlginç Pazar Gezisi Hakkında Bilgi Verdi!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avuctralya'da ilginç pazar gezisi hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avuctralya'da ilginç pazar gezisi hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avuctralya'da ilginç pazar gezisi hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Avustralya'da timsah, kanguru gibi hayvanların etlerinin satıldığı pazarı ziyaret eden ünlü sosyal medya fenomeni edindiği izlenimler ve yaşadığı deneyimlerle ilgili kapsamlı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.