Deniz Pehlivan Kenya'daki Masai Mara Kabilesini Ziyaret Etti!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Kenya'da bulunan dünyanın en ilginç kabilelerinden bir tanesi olarak kabul edilen Masai Mara kabilesini ziyaret etti. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Kenya'da bulunan dünyanın en ilginç kabilelerinden bir tanesi olarak kabul edilen Masai Mara kabilesini ziyaret etti. Son dönemde yayınladığı seyahat videolarıyla dikkat çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni  Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Kenya'da bulunan dünyanın en ilginç kabilelerinden bir tanesi olarak kabul edilen Masai Mara kabilesini ziyaret etti.

 

Yayınladığı videosunda Kenya'da bulunan Masai Mara kabilesini ziyaret eden ünlü sosyal medya fenomeni aslan eti yiyerek beslenen kabileyle ilgili izlenimlerini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.