Deniz Pehlivan Lizbon'un Meşhur Yemeklerini Denedi!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Portekiz'in Lizbon kentinin meşhur yemeklerini denedi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Portekiz'in Lizbon kentinin meşhur yemeklerini denedi. Son dönemde yayınladığı seyahat videolarıyla edindiği ilginç izlenimleri takipçileriyle paylaşmaya devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Portekiz'in Lizbon kentinin meşhur yemeklerini denedi.

 

Yyınladığı videosunda Portekiz'in Lizbon kentinin meşhur yemekleri hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni yemeklerle ilgili bilgiler verirken, fikirlerini ve deneyimlerini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.