Deniz Seki'den Ebru Şallı'nın Hayatını Kaybeden Oğlu Pars İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma hastalığı yüzünden tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma hastalığı yüzünden tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Deniz Seki, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir lenfoma hastalığı yüzünden tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için duygusal sözler söyledi.

 

Küçücük Pars şimdi melek oldu! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allahım sana güç kuvvet versin @ebrusalli haberi duyduğum andan itibaren yıkıldım. Başınız sağ olsun. Küçücük Pars şimdi melek oldu. Çok çok üzgünüm..." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla dikkat çekti 

 

İşte o paylaşım;