Deniz Seki Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı! Sağlık Durumu Nasıl?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıklarken, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıklarken, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Deniz Seki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıklarken, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Corona bitti sanıyorlar ama ben covid olmuşummmm  Bugün karantinada 3.günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum, bu arada ilk defa covid oldum. Lütfen dikkat edelim, hala aramızda bu pis mikrop. Yüzüm çok halsizdi , size güzel görünmek için biraz makyaj yaptım Hepinize çok sevgiler" ifadelerini kullanan Seki sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

deniz seki den koronaviruse yakalandi saglik durumu nasil